WorkMonkey

WorkMonkey

 

WorkMonkey is een applicatie bedoeld voor studenten en werkzoekenden om op een snelle en efficiënte manier een stage of baan kunnen vinden en hun portfolio naar toe kunnen sturen. Hierbij maakt het gebruik van een video helemaal aan het begin van je profiel, waarbij je in een korte tijd kan laten zien wie je precies bent op een meer persoonlijk niveau dan een simpele CV. Daarnaast kan je invullen waar je precies goed in bent zodat je niet alleen gevonden word of naar je opleiding word gekeken, maar ook naar wat je specialiteiten zijn en wat je dus kan bieden aan de werkgever. Daarbij zit er ook nog een portfolio onderdeel waarbij je werk kan uploaden en kan laten zien aan eventuele werkgever.

 

WorkMonkey is ontstaan uit het idee om studenten te helpen met het stage zoeken, om studenten dichter bij de arbeidsmarkt te zetten via beeldmateriaal en een makkelijk en overzichtelijk profiel die zich houd aan een standaard format. vanuit hier zijn we druk bezig geweest met brainstormen, de ideeën opschrijven,kijken of het haalbaar is, onderzoek doen en dan weer brainstormen. Daarna veel designer en programmeren, contacten leggen met andere bedrijven en het vaak voorleggen wat het precies is in presentaties enzovoorts.

 

WorkMonkey is wat studenten nodig hebben, het maakt solliciteren zoveel makkelijker en minder stressvol en je bent altijd gereed voor een gesprek, verder kunnen bedrijven makkelijk alles zien en ook zo makkelijk een keus maken. Met gebruik van veel beeldmateriaal en een simpele format komt iedereen wel aan een stage.